Beauty is only skin deep

Jeg har da sjældent set mig selv så grim som i dag.

Hver gang jeg gik forbi et spejl, fik jeg et decideret chok med efterfølgende nedtur. Belært af erfaring formåede jeg at undgå alle spejle fra midt på eftermiddagen. Havde jeg ikke været så langsom i optrækket, havde erfarings-genet nok sat ind noget før.

Og i det nye zumba-lokale var der heldigvis ingen spejle. Det er ellers første gang min hårfarve har passet til de sydamerikanske rytmer i så stor stil. Det hele blev meget autentisk. Sort hår. Store baller. Og en mave, som enhver rigtig zumba/mavedanser ville misunde mig.

Det gik galt i går aftes. Kan ikke anbefale at være til fødselsdagsfest på TV2, spille candy crush, sms’e og hygge med afkommet samtidig med du lige skal farve dit hår. No go!

Fandeme også dårlig mor-stil at være så lidt til stede. Dårlig stil i det hele taget. Også over for mig selv. Og tv2.

Resultatet: to kommende måneders daglig dårlig hår-dag.

Tror egentlig jeg er nødt til at sygemelde mig i morgen. (Godt nok meget uheldig udmelding på en blog i disse “snage på sociale medier tider”, hvis jeg virkelig ér syg i morgen.)

Som om det ikke var lidelse nok, har jeg også verdens største blist inde i munden. Dem skal man kende personligt for at forstå, hvad jeg egentlig går igennem af smerter i disse dage. Oveni det med håret. Og udseendet.

Heldigvis har solen skinnet og vejret har vist sig fra sin allerbedste oktober-side. Der fra, hvor jeg næsten tænker, at efteråret er mit andet forår, som jeg elsker mest af alt. Farverne i skoven og træernes spejlen sig i søen fik mig til at glemme alt om mit lille problem. En lille smule skam sneg sig endda ind over mig. Tænk at gå op i sådanne overfladiske ligegyldigheder messede jeg for mig selv. Mens jeg sørgede for at gå på solsiden. Det kunne jo være solen kunne nå at afblege bare en lille smule af mit næsten sorte hår. Helst inden i morgen. Men desværre. Ingen bingo på den plade. Så jeg endte for første gang siden jeg blev fornuftig – for ligeglad- og for doven til tage tøjet af og på med ti minutters mellemrum – i et solarium. Hvis jeg ikke kan ændre hårfarven må jeg ændre hudfarven. Lidt æstetik er vel ikke for meget forlangt?

Mine billeder fra skoven blev ikke så gode. Så et billede fra den anden, smukke morgen, kan vel også bruges.

2013-10-04 07.14.55

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s