Langt fra sanseløs . .

Går i disse dage rundt og er mere enøjet, end jeg plejer at være  (Lige i øjet ) (har faktisk klap for øjet i bedste sørøver stil). Og det er ikke nemt at være halvblind og skulle orientere sig og navigere i hverdagen. Eller ikke at kunne kende sig selv i spejlet. Eller finde sig selv nogen steder! Ja – jeg har kigget der, hvor jeg plejer at være!

Anyways.

Jeg ser ikke så godt.

Men jeg ser godt nok til at se, at noget går i den gale retning.

Og jeg kan høre, at den er helt gal, når medierne i både tv og radio for 21. gang på få dage vælger at fokusere på det helt til grin, total latterlige faktum, at der rent faktisk er politikere, der nu går op i, hvorvidt Helle Thornings “næse” er af passende størrelse, skulle have været lidt mindre – eller meget større. Eller slet ikke skulle have været en næse – men snarere en afsked! Jeg kan simpelthen ikke tage det alvorligt! Hold nu kæft – jeg lever i et luksus samfund. Eller gør jeg?

Jeg kan også smage. Og jeg får ærlig talt en meget dårlig smag i munden, når man må konstatere, at man skal lukke et bosted i et boligkvarter – og i øvrigt må indstille både busser, politi og brandvæsen i områder af Danmark – fordi det er for usikkert at færdes der. For politiet altså. Som her bliver slået i hartkorn med busserne. Troede godt nok de kunne noget, busserne ikke kunne. Havde andre beføjelser eller lignende. Men nej. Åbenbart ikke. (Og det er ikke en kritik af politiet. Men måske af dem, der sætter rammerne for dem.)

Lugten i bageriet bryder jeg mig egentlig heller ikke om, når jeg sidder til møde for gud-ved-hvilken gang på min skole, hvor folk i fint tøj og høje titler har sat en næsten umulig dagsorden. Hvor “de kloge hoveder” vælger at ignorere flere lande og mange forskeres(som nok er knapt så kloge i følge den kloge dansker) bøn om, at vi ikke går samme vej, som de har gjort. Men hvad gør Danmark . . vi vader lige i de fodspor, som andre har trådt for os – til trods for, der står FULDT STOP! WRONG DIRECTION! TURN AROUND, PLEASE!, DANGEROUS ROAD AHEAD! Lige foran os. H e l e vejen! Hvis man gjorde det på den rigtige landevej, ville man højst sandsynligt ende i døden. Guuuud.. er det mon den skjulte dagsorden? At føre folkeskolen i døden. Ind med privatskolerne. Som i øvrigt gør, som de altid har gjort. Nemlig lige hvad der passer dem. Til befolkningens store jubel. Men kan man ikke lide lugten kan man jo som bekendt smutte . . så det gør jeg så, sådan delvist i hvert fald.

Følesansen er også intakt. Og jeg føler sgu vi er på vej i den forkerte retning på så mange planer.
Når det så er sagt, så ved jeg jo godt, at vi sammenlignet med andre lande, har det godt.

Rigtig godt.

Men min sjette sans (eller er det den logiske) siger mig – at det ikke bliver ved.øjeklap

2 responses to “Langt fra sanseløs . .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s