Who? Me? Maier!

Godt på vej mod de 45 uden nogen særlige talenter andet end at lytte og give gode råd – også når jeg ikke bliver bedt om dem (vil min datter sige). Er et af de gennemsnitlige mennesker, som Morten Albæk skriver om, der må arbejde hårdt for at blive god til noget. Men når man elsker at arbejde og være i gang, er det ikke det værste, man kan blive udsat for.

Er mor til en snart meget myndig datter. Et af hendes yndlingsord er lavendel – og bare det, at hun har et yndlingsord, er jeg ret vild med. Lige som jeg er vild med at jeg er nogens mor! Selvom det godt nok er den sværeste opgave jeg har været udsat for i mit liv. Men også den dejligste. Og mest livs/kærlighedsbekræftende.

Arbejder som folkeskolelærer. Men nogle gange har jeg lyst til at sige,  jeg laver noget andet. Til fester og den slags. Men jeg er vild med mit job. Og mine skønne elever.

Udover det er jeg ret vild med Zumba og fitness – når først jeg er der. Har øvet mig et kvart liv på at blive en løber. En af dem, der ikke kan undvære det. Det sker vist ikke! Og dog. Det tog mig tyve års intensiv træning at blive vild med oliven. Det er sket!

Havet er mit helle. Mit sted – hvis man kan have sådan et. Men jeg opholder mig sjovt nok mere i skoven end ved havet. Hmm . . Er også vild med skoven. Og en god biografoplevelse er guld værd for mig.

Tror jeg kan nå det hele på den halve tid (det er helt sikkert genetisk.)

Hvis jeg skrev om alle mine interesseområder ville jeg fremstå meget overfladisk og useriøs. Men jeg er generelt et videbegærlig og meget nysgerrigt menneske. Mere videbegærlig end nysgerrig. Det lyder bedre.

Og lige nu føler jeg faktisk jeg er i gang med at sælge mig selv til en datingside.

Så det må være mere end nok. Også rigelig krængen ud af sig selv taget i betragtning, at jeg egentlig er den lidt generte type 🙂

Maier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s