Der er altid en første gang. .

Huurraaa!
Man har vel lov til at fejre sit allerførste blog indlæg. Skrevet af mig selv. Til mig selv. For mig selv. Hvorfor skriver man ellers en blog? Det har jeg godt nok tænkt (alt for) længe over. Helt i bedste Maier-stil. Selvom jeg øver mig i at følge sloganet Don’t think, just do it! 

Efter flere år, mange intense timers research – og endnu en omgang tænkning, er jeg kommet frem til, at jeg gør det, fordi jeg har lyst! Fordi jeg har lyst til at skrive. Lyst til at dele – og ikke mindst lyst til at læse alle de andre fantastiske blogs, jeg har opdaget her i Blog-land og selv give mit besyv med. Jeg vil fejre denne dag med et billede af den kage min datter lavede til sin veninde for et par uger siden. En kage man KUN kan blive glad af at se på, kun kan blive glad af at spise – og måske blive inspireret til selv at lave af de sidste rester af sommerens bær.

Og så er det en fødselsdags-lagkage. Og det er jo sådan set en fødselsdag jeg fejrer lige nu . .

2013-08-10 14.41.03

2013-08-10 14.40.44

2 responses to “Der er altid en første gang. .

    • Ha ha. . Bedre sent end aldrig. Du er ikke den eneste, der ikke havde opdaget det 😀 ha ha. Men jeg havde ikke opdaget at du ikke havde opdaget det. Ha en god dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s